Реч уредника

Поштоване колегинице, поштоване колеге,

Част нам је и задовољство да вас позовемо да будете наши сарадници – аутори и рецензен­ти научних и стручних радова у часопису Иновације у настави, који издаје Учитељски факултет Универзитета у Београду. Чињеница да је од оснивања Часописа протекло више од тридесет го­дина, његов садашњи рејтинг (на листи је научних публикација Министарства просвете, науке и технолошког развоја РС – M23) и настојање уређивачког одбора да квалитетом радова тај рејтинг подигне указују на то да часопис Иновације у настави има дугу традицију, да су континуитет и актуелност његови квалитети, а свакако показује како он поседује потенцијал да и у будућности напредује.

У Иновацијама објављујемо прегледне и оригиналне истраживачке радове из наука и науч­них дисциплина које третирају наставни процес на свим нивоима васпитања и образовања (од предшколског васпитања до целоживотног образовања) ради његовог унапређења и модерниза­ције.

Опште информације о Часопису са Упутством за ауторе и стандардима за припрему рада налазе се на сајту Часописа (www.inovacijeunastavi.rs). Молимо вас да обратите пажњу да смо, у складу са настојањима да унапредимо статус Часописа у домаћим и међународним базама на­учних публикација, унели измене у Упутству за ауторе од броја 1/2022.

Обавештавамо вас да је од броја 1/2014 часопис доступан и у електронској форми

Срдачан поздрав,
с вером у успешну сарадњу,
др Вера Ж. Радовић
главни уредник

 

Избор језика
Open Access Statement
345 Open access declaration can be found on this page

Information about copyright 345 Teaching Innovations are licensed with Creative Commons Attribution License (CC BY 4.0). Information about copyright can be found on this page.
Open Access Journal
345
Индексирано у
345   This journal was approved on 2018-01-22 according to ERIH PLUS criteria for inclusion. Download current list of ERIH PLUS approved journals.
Индексирано у
345 University of Belgrade, Teacher Education Faculty has entered into an electronic licensing relationship with EBSCO Information Services, the world's most prolific aggregator of full text journals, magazines and other sources. The full text of Teaching Innovations / Inovacije u nastavi is available now on EBSCO's international research databases.
Индексирано у
345
Ethics statement
345 Publication ethics and publication malpractice statement can be found on this page.
Пратите Иновације у настави
345   345   345